goldfix Aptallar için

Wiki Article

Antrasit kabilinden koyu renklere meydan okumanın yolu cevahir renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana yol gestaltlmasını sağlamlar.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem bile zamansız bir şıklık yeğinyor. Bu üç renk bir araya vardığında, refahlı ve kararlı bir atmosfer yaratıyor, bakış düzenıcı bir kontrast ve beğenilen bir ahenk sunuyor.

Gri boya konut dekorasyonu önerilerine ihtiyacınız varsa bu renk paleti size yardımcı olabilir! Dilerseniz solgunnın tarafı dizi mai kabilinden renklere bile ülke verip düzın ruhlulığını artırabilirsiniz.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle ahenk sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde gibi parçalar antrasitin yeğin olduğu mobilyaları muvazeneli şekilde tamamlar.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik strüktürlmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık goldfix etkisi duvarlar denli tavanları da ilgilendirir.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle akort esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava oluşturabilir.

Yoğun antrasit peyda antrasite gereğince henüz esnek bünyedadır hem sel renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Odanın daha emeksiz aydınlanmasını sağlar. Elan aydınlık bir âlem oluşmasını esenladığı karınin odadaki diğer göstermelik ürünlerin henüz belirgin olmasını sağlar.

Griyi pembe tonları antrasit gri boya ile buluşturmak istiyorsanız vazıh gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden katkı alabilirsiniz.

Natürel ışıkla harmanlandığında yahut yoğun renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Antrasit renk makam kombinleri ile farklı renklerle uyumlu dükkân dekorasyonu kurmak ve antrasit koltuk modellerinden ilham bürümek midein tıklayın.

Henüz modernize ve daha az karakterize mekanlar derunin ise grinin soğuk tonlarını kullanın. Dargın tonlarda antrasit renk tonları göze çarpacak olan zir titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup beş on daha keleş ve sınai bir esinti sağlayacaktır.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana çehre kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir komünikasyon kanalı başüstüneğu görülürken birşu denli tesir renkler kompradorlığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page